LoopPraat 67 – Franklin van Doesburg

Start met luisteren

In LoopPraat 67 is Franklin van Doesburg te gast. In het verleden gingen Franklins eigen blessures niet over, totdat hij zijn eigen loopstijl ontdekte. Een ‘vreemd hoogfrequent loopje met wiebelende heupen’ betekende het einde van zijn knieklachten en hernia. Nu deelt hij zijn kennis over de verschillende looptechnieken die in ieder lichaam verborgen zitten. Hij zorgt dat iedereen weer kan hardlopen. Harder en langer als je dat wilt en pijnvrij als het moet. 

In deze aflevering hebben we het over de verschillende type lopers die Franklin heeft gedefinieerd en over het al dan niet bestaan van de ideale looptechniek. Natuurlijk komen ook diverse luisteraarsvragen en de LoopPraat-rubrieken voorbij.

Veel plezier tijdens het luisteren, het lopen en tijdens de feestdagen. In het nieuwe jaar zijn we er weer. We gaan er een mooi jaar van maken!

Shownotes:
Looptechniek.net van Franklin
– Kijktip van Franklin: Klimmen met Lynn Hill
– Leestip van José: The lost art of running
– Luistertips van Anton-Jan: De LoopLeip-aflevering met Nils de Rijk en
– Aflevering 124 van Slimmer Presteren-podcast over loopstijl

PS We hebben voor het nieuwe jaar sowieso één goed voornemen; meer uit die mooie audio-set van ons halen, die we dankzij Vriend van de Show bij elkaar hebben gespaard (support nog meer dan welkom!). En dan met name in de nabewerking; we nemen op in meerdere sporen en nu moeten we nog leren hoe we het volume van de losse sporen nog kunnen aanpassen…

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:51:12 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 67