LoopPraat 70 – Marjolein Bil

Start met luisteren

Nog voordat Marjolein Bil serieus begon met hardlopen had ze al een liefde voor de bergen; bij trailrunning en ultra’s kwam het allemaal voor haar samen en dat werd al snel haar ding. Marjolein genoot niet alleen enorm van de trails, ze stond ook geregeld op het podium bij grote nationale en internationale trails en ultra’s.

Inmiddels is Marjolein vooral actief in de canicross en andere disciplines in de canisport. Daarnaast traint en coacht ze hardlopers, trailrunners, ultralopers en canicrossers. Door haar indrukwekkende ervaring en opleidingen tot fysiotherapeut, diergeneeskundige en voedingsdeskundige (en haar huidige opleiding dierfysiotherapie) is ze een bron van kennis en inspiratie; voor de atleten die ze traint maar nu ook voor LoopPraat-luisteraars.

We hebben het met Marjolein over trainen, voeding, canisport en de bergen. Natuurlijk komen er ook luisteraarsvragen en de vaste LoopPraat-rubrieken (PHPD – Kijk/Luister/Leestips – Gekkigheidje) voorbij.

Shownotes:
– Kijktip Marjolein: wegdromen op het parcours van Tor de Géants
– Kijktip Marjolein: Dog Power Movie (huren via Vimeo)
– Leestip José: Hardloper Huizenga
– Luistertip Anton-Jan: Football is Life podcast (Apple | Spotify)
– Nagekomen kijktip: Summit Fever (Marjolein: “Slechte film, fraaie beelden.”)

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:00:37 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 70