LoopPraat 75 – Jeffrey Duyvestein

Start met luisteren

Op 30 april gaat Jeffrey Duyvestein hardlopend van het Klimduin in Schoorl naar zijn woonplaats Maassluis. 105 kilometer. Dat doe hij om geld in te zamelen voor Make a Memory, een stichting die hem en zijn gezin nauw aan het hart gaat. Op 1 mei (1-05) 2016 werd de zoon van Jeffrey en zijn vrouw stil geboren. Een vrijwel niet te beschrijven verdriet. Iets wat in die periode en vooral ook daarna voor een beetje licht zorgde, was de mooie manier waarop Make a Memory ervoor heeft gezorgd dat de herinnering aan Glenn voor eeuwig was. Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorg-professionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.

Met Jeffrey praten we over de aanleiding van zijn uitdaging, zijn drijfveren en zijn voorbereiding voor deze ultra. Zoals altijd beginnen we LoopPraat met de vraag hoe het hardlopen bij Jeffrey begonnen is, en komen de rubrieken ‘Gekkigheidje’, ‘PHPD’ en ‘Kijk/luister/leestip’ voorbij.

Wat ons betreft een logisch 1-2-3-tje: luisteren – lopen – doneren!

Shownotes:
– Jeffrey op Instagram | YouTube
Steun Jeffrey en Make a Memory
– Leestips Jeffrey: Altijd verder en Marathonloper
– Leestip José: Ren, Rosie, ren
– Kijktip Anton-Jan: The Unknown Runner

PS In de aflevering doen we een oproep aan luisteraars of iemand een camper ter beschikking heeft. De camper is inmiddels gevonden!

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 75