LoopPraat 36 – Bram Som

Start met luisteren
LoopPraat 36 - Bram Som

Na een geweldige seizoensstart (hier) zijn Anton-Jan en Tim terug. In aflevering 36 is voormalig topatleet Bram Som te gast.

Als midden- en langeafstandsatleet heeft Bram Som op mondiaal niveau gestreden om de prijzen. Het bracht hem naar de Olympische Spelen van Sydney en Athene en hij won een gouden plak op het Europees Kampioenschap in 2006 op de 800 meter. Het leven als een topsporter heeft hij inmiddels achter zich gelaten, maar de loopsport verre van. Bram Som is tempomaker (of haas) op het allerhoogste niveau en hij coacht enkele van ‘s werelds beste atleten en amateurs naar nieuwe persoonlijke records.

In ruim een uur word je meegenomen in de wereld die Bram Som heet. Van zijn beginjaren en hoogte- en dieptepunten tot z’n afscheid van de topsport en zijn veelzijdige carrière erna. Eén ding is zeker: Bram Som is een bron van kennis over de loopsport. Een deel twee kan niet uitblijven.

Shownotes

Meer LoopPraat? Check hier alle afleveringen.

LoopPraat is de podcast over hardlopen door hardlopers. Elke maand een nieuwe aflevering met het laatste loopnieuws, tips, reviews én spraakmakende gasten.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 01:04:50 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 36