Looppraat 37 – Cindy Coolen (@ultra_cindy)

Start met luisteren
LoopPraat 37 - Cindy Coolen

LoopPraat hosts Anton-Jan en Tim hebben enige ervaring in het ultralopen, zo liepen de heren onder meer samen over de flanken van de Mont Blanc en maakte vele kilometers in de Belgische Ardennen. De gast in LoopPraat-aflevering 37 doet hier met meerdere 100 mile finishes en onlangs het volbrengen van de 225 km lange Duinhopper nog een flinke schep ervaring bovenop.

Te gast in de digitale LoopPraat-studio is ultraloopster Cindy Coolen, maar mogelijk zegt haar instagram handle @ultra_cindy je meer. Cindy stond al een tijdje op het wensenlijstje van Anton-Jan en Tim. Toen ze de Duinhopper finishte was dat het moment om haar nu ook echt uit te nodigen. In ruim een uur neemt Cindy je mee in haar ultraloopavonturen. Ben je van plan om binnenkort een ultra te gaan lopen, dan is dit de uitzending die je niet mag missen.

Shownotes:

Ontdek meer Looppraat-afleveringen.

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 37