LoopPraat 62 – Piet Wiersma

Start met luisteren
LoopPraat 62 - Piet Wiersma

In aflevering 62 van LoopPraat is Piet Wiersma te gast. Een inspirerende aflevering, over ultralopen, de kracht van meditatie, drive en over het WK 100km waar Piet derde werd.

We zullen eerlijk zijn; pas nadat Piet op het WK een podiumplek pakte, kwam hij op onze radar. Dat hij daarvoor al o.a. de Veluwezoomtrail won en mooie prestaties leverde bij de 100km RUN Winschoten was ons even ontgaan. Dat hebben we met deze aflevering even goed ingehaald, want natuurlijk vertelt Piet over zijn weg van de eerste stappen tot aan het WK. En over wat er nog allemaal gaat volgen. Dat we de komende tijd nog veel van Piet gaan horen, zien of lezen is voor ons duidelijk.

In de aflevering noemt Piet een aantal keer de aflevering van De Pacer waar hij te gast was, de link naar die aflevering vind je hieronder.

Veel luisterplezier. En… blijven lopen. En mediteren…

Shownotes:

Meer LoopPraat, hier vind je alle afleveringen.

Wil je LoopPraat steunen? Word vriend van de show.

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 62