LoopPraat 65 – Luuk van der Jagt

Start met luisteren

Te gast in LoopPraat 65 is Luuk van der Jagt. Luuk is ultraloper, looptrainer, ondernemer, vader en man, en bovenal een groot liefhebber van onze mooie sport. Samen met Robin van der Jagt – (niet) zijn broer – runt hij ook nog Loopgasten. En hij voltooide (met Robin in z’n crew) afgelopen zomer de SwissPeaks 360. Een ultratrail in de Zwitserse alpen van, je raadt het al, 360km.

Niet alleen Luuk schoof aan bij José en Anton-Jan aan tafel, ook Robin. Het gesprek wat volgde is ultralang. Die kan dus prima mee op een lange duurloop. We hebben het over hoe het lopen voor Luuk begon, over de SwissPeaks en over waarom ultralopen en trailrunnen zo mooi is. Natuurlijk komen er ook luisteraarsvragen voorbij alsmede de rubrieken ‘Luister-Lees-Kijk-tips’, ‘Gekkigheidje’ en ‘PHPD’.

Veel luisterplezier, we horen graag wat jullie er van vinden! Laat gerust je mening achter op onze Instagram-pagina en een review op Apple Podcasts of Spotify. Tot de volgende. Blijven luisteren, blijven lopen!

PS Het volume is wat wisselend deze aflevering. Dat komt omdat de set-up lastminute anders werd. We doen ons best om het de volgende aflevering beter te doen!

Shownotes:
Raceverslag SwissPeaks 360 van Luuk op Loopgasten.nl
Neversecond sportvoeding
– De Jeff Pelletier-video’s van SwissPeaks en UTMB
– Leestips José: Een heel leven en (een sneakpreview van) Une Nuit
– Leestip Anton-Jan: Born to Run 2
– Zombies, Run hardloop/trainings-app iPhoneGoogle

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Tried accessing nonexisting field (comments_count) on node type (Media)

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 65