LoopPraat 64 – Hi Hi José Vicente

Start met luisteren

Terwijl we nog steeds een beetje ver(sub)drietig zijn dat Tim gestopt is als co-host van LoopPraat, gaan we door! In aflevering 64 van LoopPraat introduceren we José Vicente Requena Maats. Vanaf nu gewoon José Vicente, of José. José is luisteraar van het eerste uur en hij was eerder al eens te gast bij LoopPraat (aflevering 8). 

Als masseur heeft José geregeld oud-LoopPraat-gasten op zijn tafel, en andere lopers met een mooi verhaal. Dat is precies ook waar José naar op zoek is voor de komende afleveringen. Het verhaal van en achter een loper. De diepere laag. Daar proberen we te komen. In deze ’tussenaflevering’ met alleen Anton-Jan en José hebben we het over gasten die José graag ziet verschijnen, nemen we oude en nieuwe rubrieken door, en wordt er ook behoorlijk wat ‘slap geouwehoerd’ over boeken, afvallen, pijn, mentale hardheid, doelen, en de moeilijkste meters van het hardlopen; van de bank naar de voordeur. 

Snel luisteren dus! En blijven lopen!

Shownotes:
– Leestip 1 José: Hardlopen, van Thor Gotaas
– Leestip 2 José: Mental Toughness for Runners, van Michele Ufer
– Kijktip José: Nuits Blanches, van Alexis Berg
– Leestip Anton-Jan: verslag van Comfortabele Stilte-etappe

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Saturday, 23-Sep-23 22:57:02 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 64