LoopPraat 8 – José Vicente

Start met luisteren
LoopPraat aflevering 7: José Vicente

Na een korte vakantiebreak is LoopPraat terug. Te gast in aflevering zeven is ultraloper en sportmasseur José Vicente.

José deed onlangs mee aan de Ultra Trail du Mont Blanc (UTMB), een waanzinnig zware trailwedstrijd van 170 kilometer met 10.000 hoogtemeters rondom het Mont Blanc-massief. Maar José haalt de finish niet, hij mag op 124 kilometer niet meer verder.

Aanleiding voor aflevering zeven is de DNF (Did Not Finish) van José. Wat is er precies fout gegaan? Wat zou hij met de kennis van nu anders hebben gedaan? Het is een ‘deep dive’ in de ultrawereld, maar tjokvol handige looptips die iedereen kan toepassen. Of je nu aan het trainen bent voor een 5-kilometerwedstrijd, marathon of je eerste ultra.

Shownotes:

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Saturday, 23-Sep-23 23:18:51 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 8