LoopPraat 73 – Manon Schutter

Start met luisteren

Te gast in LoopPraat 73 is Manon Schutter. Manon vertelt over de Falke-film die recent verscheen waarin de hardlooptocht van Boston naar New York City centraal staat. We hebben het over die tocht; over hoogte -en dieptepunten en over beren op de weg. Ook andere meerdaagse ultra/hardloop-uitdagingen van Manon komen voorbij, alsmede natuurlijk de luisteraarsvragen en de LoopPraat-rubrieken.

Via de shownotes kun je – nadat je LoopPraat hebt uitgeluisterd natuurlijk – de films over Boston – NYC en Dubai – Oman bekijken, het Monte Rosa-avontuur beluisteren en ook je “to read”-lijst weer aanvullen op basis van de tips van Manon, Anton-Jan en José.

Tot slot: het geluid van de podcast is helaas (doordat het een online opname was) niet helemaal zoals we gewild hadden. Er zit een kleine echo op de achtergrond. Hopelijk hebben jullie er niet teveel last van. De volgende opname (met Daan Glorie, op 1 april) is weer “in real life”, we beloven beterschap!

Shownotes:
Blog van Manon, en Manon op Instagram
– Video Boston – New York Women’s Expedition
– Video Coast to coast Dubai-Oman
– Blog Why running makes you happy
– Audioblog Tour de Monte Rosa
– Leestip Manon: In de voetsporen van de Boeddha
– Leestip Anton-Jan: Het Lot van Atalanta
– Doe/leestips José: Ministerie van Geluk & 12 Provinciën Trail

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Saturday, 23-Sep-23 23:44:37 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 73