LoopPraat 77 – Björn van Loon

Start met luisteren

Te gast in LoopPraat 77 is Björn van Loon, a.k.a. de boomstamman. Björn vertelt over zijn recente recordpoging: 24u geblinddoekt hardlopen. Hij legde 163km af en verpulverde/verdubbelde daarmee het bestaande Guinness Book of Records-record. We hebben het in deze aflevering natuurlijk over de recordpoging, over andere gekke uitdagingen en over de drijfveren van Björn. We kunnen na 1u13m13s maar 1 conclusie trekken; Björn is een held. Björn zegt in de aflevering geregeld “ik kan niet veel, maar dit hardlopen blijk ik goed in te zijn”. Met dat tweede zijn we het meer dan eens, met dat eerste helemaal niet. Björn kan héél veel, en misschien wel een paar van de belangrijkste dingen die er zijn in het leven; iets voor anderen doen en andere mensen inspireren. En dan ben je voor ons een held.

Veel luisterplezier. En zie je binnenkort iemand rennen met een blinddoek of een boomstam in z’n nek, dan is dat óf Björn zelf, of iemand die hij heeft geïnspireerd.

Shownotes:
Björn op Instagram
Donatiepagina Björn voor het BartimeusFonds
The Green Runners
David Goggins
– Leestip Björn: de boeken van The Minimalists
– Leestip José: Do Hard Things
– Leestip Anton-Jan: Mystical Miles

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:51:54 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 77