LoopPraat 78 – Loopleip

Start met luisteren

Te gast in LoopPraat 78; Robert Monteban en Joost Krijnen van de Loopleip-podcast. Net even een andere aflevering dan anders, maar toch ook weer niet.

Vertrouwd als altijd waren aanwezig; de openingsvraag “hoe begon het lopen”, de LoopPraat-rubrieken PHPD, Gekkigheidje en Kijk/Luister/Leestips en de slotvraag “wat is jullie North Star?”. Maar wat deze zonnige zaterdag en opname anders maakte, is dat het gesprek met Robert en Joost slechts één onderdeel van de ochtend was. Het plan was: eerst Loopleip te gast bij LoopPraat, dan samen een rondje lopen door de Kennemerduinen en tot slot LoopPraat te gast bij Loopleip, met finishbier! (Over de Loopleip-aflevering waar José en Anton-Jan te gast waren later meer, want technisch gezien ging dat niet helemaal goed en die moet mogelijk in de re-run. …)

Wat ook anders was bij deze LoopPraat-opname, was de locatie. Niet aan de keukentafel van José maar bij Bezoekerscentrum De Kennemerduinen waar PWN ons gastvrij ontving en we op een mooie rustige plek konden opnemen. Margot Holland, beheerder van het gebied, schoof in het begin van de podcast nog even aan om te vertellen over waarom het gebied zo bijzonder is maar ook om te benadrukken dat als we trailen door de natuur we het gebied (en de regels) moeten respecteren. Zodat we er nog lang van kunnen genieten. En daar sluiten we ons natuurlijk volledig bij aan!

Veel luisterplezier, veel loopplezier en Joost & Robert; bedankt voor een gezellig dagdeel. En tot snel!

Shownotes:
De Kennemerduinen
Joost en Robert op Insta
Loopleip-podcast
Film van Joost, over Robert
– Leestip Robert: Lore of Running
– Luistertip Joost: Toekomst voor Natuur
– Kijktip José: Vroege Vogels TV
– Leestip Anton-Jan: Salt Magazine nieuwsbrief

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:49:42 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 78