Promo voor de 1e LoopPraat Vriendenshow

Start met luisteren
LoopPraat Anton-Jan & Tim

Er is flink gehoor gegeven aan onze ‘donatiecampagne’ via Vriend van de Show. Daarom hebben we afgelopen zondag een eerste Vriendenshow opgenomen en gepubliceerd. Deze aflevering is exclusief te beluisteren via de LoopPraat-pagina op Vriend van de Show.

In deze eerste Vriendenshow bespreken we de voortgang van Anton-Jans 3.13 project en mijn halve marathon in Harderwijk. Natuurlijk hebben we het ook over de Barkley Marathons die twee weken geleden plaatsvond in Tennessee met twee voormalig LoopPraat-gasten. En doen we een update over een aantal voormalige gasten.

LoopPraat blijft er voor iedereen en dat zal nooit veranderen, maar we zullen in de aankomende maanden zeker meer dingen gaan publiceren die exclusief zijn voor onze vrienden. Wil jij dit niet missen, ga dan naar onze Vriend van de Show-pagina en doneer.

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:31:43 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

Geen categorieAflevering 1