LoopPraat 19 – Jill Holterman

Start met luisteren
LoopPraat 19 - Jill Holterman

Te gast in LoopPraat-aflevering 19 is Jill Holterman. Jill stopte in september vorig jaar met haar baan als advocaat om zich volledig te richten op hardlopen. Haar doelen zijn niet mals. Dit jaar wil ze zich plaatsen voor het EK Atletiek in Parijs en in 2024 vlammen tijdens de Olympische Marathon, ook weer in de Franse hoofdstad. Maar wat komt er allemaal kijken bij zo’n beslissing? Openhartig spraken we met Jill over haar beweegredenen. En natuurlijk de voor- en nadelen van zo’n groot besluit.

We namen deze aflevering twee weken geleden op en spraken ook over een schoenendiscussie die de atletiekwereld bezig hield. Inmiddels heeft het nieuws ons ingehaald. Onlangs heeft Word Athletics nieuwe regelgeving gepresenteerd om de doorontwikkeling van hardloopschoenen te reguleren.

Show notes:

Foto: Barabara Kerkhof

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 19