LoopPraat 20 – Suzanne Brummel

Start met luisteren
LoopPraat 20 - Suzanne Brummel

Suzanne Brummel is veelvoudig Nederlands Kampioen Open Water Zwemmen. Tijdens haar actieve zwemcarrière liep Suzanne soms wat kilometers maar pas daarna ontdekte ze écht de liefde voor lopen. Begin 2019 meldde ze zich bij een looptrainer, in het najaar van hetzelfde jaar ging ze voor haar eerste SUB3-marathon.

Met Suzanne praten we natuurlijk over hardlopen maar ook over zwemmen en de waarde die zwemmen heeft voor lopers. En over haar drive om mensen in beweging te krijgen, op het land en in het water. We kregen spontaan zin om een duik te nemen na de opnames. En om een stukje langs de Amstel te lopen, maar dat is logisch.

Veel luisterplezier!

Shownotes:

Aflevering gemist? Check hier alle LoopPraat-afleveringen met onder andere Olivier Heimel, Klaas Boomsma en Jill Holterman.

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:42:14 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 20