LoopPraat 21 – Trenara

Start met luisteren
LoopPraat 21 - Trenara

In LoopPraat-aflevering 21 duiken we de wereld in van wiskunde, algoritmes en trainingsleer. Te gast zijn Christophe en Gert, de Belgische oprichters van Trenara. Trenara is de meest persoonlijke running coach app die je momenteel in de Android of Apple app store kan downloaden. Waar Strava en Runkeeper je loopjes achteraf inzichtbaar maken, is Trenara je persoonlijke coach die je begeleidt naar je hardloopdoel.

Met Christophe en Gert praten we onder meer over het ontstaan van de app, hoe het volledig automatisch een trainingsschema creëert en wat er allemaal nog op de ‘roadmap’ staat voor release in de aankomende maanden.

Deze podcast werd opgenomen voordat het coronavirus in Nederland en België om zich heen sloeg. Luisteren naar LoopPraat maakt het lopen in je eentje – wat nu toch echt het verstandigst is – een beetje gezelliger wellicht. Lees voordat je gaat lopen zeker ook dit runnersworld.nl artikel.

Meer informatie over Trenara vind je op trenara.com en de app download je in de Apple App store of in Google Play.

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:11:47 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 21