LoopPraat 22 – Alleen

Start met luisteren
LoopPraat Anton-Jan & Tim

Het leven wordt wat kleiner. Minder buiten. Minder social runs. Minder evenementen. En minder finishbier. Maar meer LoopPraat. Want we zullen er iets vaker zijn de komende tijd. Met of zonder gasten. Met vaste rubrieken maar ook met live inbellen en andere dingen die we toch allemaal al een keer wilden proberen. Zolang de gezondheid het toelaat, halen we alles uit de podkast. Suggesties, vragen, shout-outs of wat dan ook zijn altijd welkom via de site, de review-opties in de diverse podcast-players of via Instagram.

In deze aflevering hebben Tim en Anton-Jan het onvermijdelijk over corona, over hardlopen en over verdwenen en nieuwe doelen. Ook staan ze stil bij wat corona voor een impact heeft op een aantal voormalige gasten van LoopPraat.

Tot slot: Ga je naar buiten, om te lopen of voor een noodzakelijke boodschap, dan doe je dat alleen. Met LoopPraat in je oren is het toch nog gezellig.

Blijf gezond. Blijf verstandig. Blijf lopen. En blijf luisteren.

Shownotes:

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:48:16 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 22