LoopPraat 26 – Wouter Monden

Start met luisteren
LoopPraat 26 - Wouter Monden

Onze gast voor aflevering 26 mag je met 175 tot 200 optredens per jaar een echt podiumbeest noemen. In 2010 won hij de Culture Comedy Award en sindsdien is hij niet meer van het podium af te slaan. Naast zijn werk als comedian, schreef onze gast onder meer mee aan de TV-programma’s ‘Dit Was Het Nieuws’ en ‘The Roast of Johnny de Mol’ en is hij maandelijks te horen op Q-Music. In zijn Elektra Podcast haalt hij met collega comedians en cabaretiers herinneringen op aan shows die ze liever waren vergeten. Naast dit alles loopt onze gast natuurlijk ook hard. Te gast in LoopPraat aflevering 26 is Wouter Monden!

Met Wouter hebben we het over een matige lach, over of hardlopen een dankbaar onderwerp is voor grappen, over zijn eigen hardloopervaringen -en prestaties, over het hardlooppubliek in Amsterdam, Rotterdam en New York, over of je nou wel of niet moet trainen voor een tijd op de marathon en natuurlijk over de zijn favoriete loopgadget, z’n luistertips en de loopjenietkapotcast-tip.

Oh, en die anekdote over publiek bij de Johan Cruijff 14k Run die Anton-Jan maar niet kon vertellen tijdens deze aflevering: Ik liep op m’n dooie gemak in een grote groep. Luisterend naar de persoonlijke verhalen over Cruijff die veel deelnemers met elkaar deelden. Een man voor me zat na een paar kilometer al stuk en was enorm aan het klagen. “Ik ben kapot”, riep hij naar een waarschijnlijk bekende aan de kant, op een steenworp afstand van het ouderlijk huis van Cruijff. Die man antwoordde in plat Amsterdams: “Ah joh, zeik niet zo man, wees blij dat Cruijff geen rugnummer 30 had.”

Shownotes

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:46:41 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 26