Bedrijven gaan failliet, mensen raken in de problemen, hoe moet de toekomst eruit zien in een 1,5-meterwereld? Wat kunnen we straks nog wel en vooral niet. Zoveel vragen en geen antwoorden. Duivelse dilemma’s. Ik breek er mijn hoofd over. Ik snak naar ruimte en avonturen. Tegelijkertijd sta ik iedere dag midden in de ellende van de coronacrisis op een intensive care die het dubbele aantal bedden heeft als normaal. Iedereen werkt zich uit de naad, te hard en te veel uren.” 

Het zijn de woorden van ultraloper Martine Hofstede op haar blog runtodream.com. Martine is onze gast bij LoopPraat-aflevering 25. We hebben het met Martine over haar werk als IC-verpleegkundige, over ultra’s en trails, over waarom hardlopen ook nu belangrijk voor haar is en over lopen met je hart. Tim en Martine peinzen in deze aflevering hardop over de toekomst van hardloopevenementen, Anton-Jan hoort Martine praten over ‘Adventure Races’ en meent een nieuwe hobby te ontdekken. Natuurlijk komen ook de vaste rubrieken voorbij, Martine schrijft op runtodream.com al jaren over loopgadgets dus de gadgets die zij aanraadt, zijn zeker het overwegen waard. 

De bewondering voor het loop-cv van Martine was voor deze LoopPraat-opname al groot, de bewondering voor haar werk – en dat van alle andere zorgverleners – is alleen maar groter geworden. 

Blijf lopen. Alleen! Of met LoopPraat in je oren.

Shownotes


Tim Baks

Had overgewicht en relatie met de bank. Nu veel te serieuze lange-afstandsloper met grootse doelen.

1 Comment

Joop · 3 mei 2020 at 13:11

Mannen, wat een heerlijk nuchter mens die Martine!
Passie voor haar vak, passie voor het lopen, voor de bergen, voor de ruimte, voor zuurstof en voor dichtbij jezelf blijven en bij het plezier in je activiteiten. Fijne aflevering in deze tijd, dank !!
Ook voor jullie, hou vol in alle opzichten!! Sportieve groet, Joop PS podcast tip: 100% inspiratie podcast van Thijs Lindhout

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.