LoopPraat 28 – Sander Gabel (Runbrandt)

Start met luisteren
LoopPraat 28 - Sander Gabel (Runbrandt)

Sander Gabel is hardloper, Running Junkie én gps-art-kunstenaar. Wat? Strava-art-atleet, gps-art-kunstenaar, lopende routetekenaar; geef het beestje maar een naam. Beestje ja, want Sander tekent en loopt vooral dieren. Al een tijdje genieten we van de dier-kunstwerken die Sander onder zijn artiestennaam Runbrandt maakt. Een paar weken geleden maakte Runbrandt voor LoopPraat een podcast-microfoon-route en nodigden wij ‘m uit om ook achter die microfoon plaats te nemen. Precies op de dag dat Sander bij ons aanschoof, werd hij ineens landelijk nieuws. Of zou dat juist door die uitnodiging voor LoopPraat zijn gekomen ;)?

Wij waren alvast heel blij dat Sander na een lange en drukke dag bij ons aanschoof, het resultaat staat inmiddels live. Met Sander praten we in deze podcast-aflevering over de media-aandacht die hij ineens kreeg, over het hoe en waarom van zijn Strava-art, over hardlopen in het algemeen en natuurlijk geeft Sander tips voor luisteraars die zelf aan de slag willen met gps-kunstwerk!

Shownotes

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 28