LoopPraat 29 – Peter van der Zon

Start met luisteren
LoopPraat 29 - Peter van der Zon

Voor aflevering 29 van LoopPraat vlogen we virtueel naar Zwitserland. Daar spraken we Peter van der Zon. Peter is fysiotherapeut en werkt in Zwitserland tevens aan zijn carrière als professioneel ultra-atleet. Een carrière die al mooie overwinningen en hoogtepunten opleverden. Maar de Zwitserse bergen waar Peter z’n loopjes aflegt, kennen ook dalen. Over die dalen is Peter openhartig. Natuurlijk hebben we het met Peter ook over de coronacrisis die het hele wedstrijdprogramma van dit voorjaar en zomer platlegde. De vaste rubrieken over loopgadgets, luistertips en de loop-je-niet-kapotcast-tip ontbreken niet. Veel luisterplezier.

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Saturday, 23-Sep-23 23:48:21 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 29