LoopPraat 30 – Manuela Soccol

Start met luisteren
Looppraat 30 - Manuela Soccol

We horen het steeds vaker. Van recreatieve medelopers om ons heen tot en met bij de toplopers. De stap die gemaakt wordt van de weg naar de trails. En de stap van de (halve) marathons naar de ultra’s. Zo ook bij Manuela Soccol. Ze vertegenwoordigde België bij de Olympische marathon in Rio en het meest recente WK Atletiek in Doha. Daarna maakte ze de stap naar de (ultra)trails. En hoe. De eerste twee grotere wedstrijden waaraan ze meedeed won ze. In een internationaal topveld.

In LoopPraat-aflevering 30 praten we met Manuela over de stap naar de ultra, over de verschillen tussen de weg en de trails en bovenal over het plezier wat ze nu nog meer heeft in het lopen. Dat plezier straalde ze enorm uit tijdens ons gesprek, we garanderen een positieve stemming na het beluisteren van deze aflevering! Veel plezier. Blijf lopen. Blijf luisteren. Naar LoopPraat én naar de Nederlandse/Belgische regels omtrent het coronavirus. 

Shownotes:

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:29:10 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 30