LoopPraat 31 – Tim & Anton-Jan solo

Start met luisteren
LoopPraat Anton-Jan & Tim

Na een korte vakantiebreak zijn Anton-Jan en Tim terug. Looppraat aflevering 31 is een cocktail van onderwerpen. De mannen hebben niet stilgezeten en blikken terug op hun eigen projecten, beantwoorden vragen van luisteraars (dank!) en ze laten je ook weten hoe het met voormalige gasten van de show is.

Luisteraarsvragen:

  • Josse – Met het wegvallen van evenementen is doelen stellen een stuk minder makkelijk geworden. Trainen en opbouwen doe je nu puur voor jezelf en min of meer in een doelenvacuüm. Hoe hebben jullie deze omslag naar interne motivatie ervaren? Heeft het je positief of negatief beïnvloed?
  • Rob – Wat vinden jullie van de virtuele wedstrijden als alternatief nu er veel wedstrijden zijn afgelast?
  • Thijs – Kunnen jullie en doorkijkje geven welke gasten er nog op het (wensen)lijstje staan?
  • Volker – Volgend jaar wil ik de Matterhorn ultraks 30km doen. Heuveltraining in het platte Holland is een uitdaging en ‘hill-reps’ lukt prima op een lokaal heuveltje. Mijn vraag: heeft 20x een lange trap hetzelfde effect als hill reps als afwisseling? 
  • Mari – Welk hardloopevenement hebben jullie het meest gemist en je mag niet zeggen allemaal
  • Wouter – We moeten op de Elektra podcast te stemmen.

Shownotes:

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Saturday, 23-Sep-23 23:24:03 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 31