Met de onlangs aangekondigde verscherpte maatregelen zullen ook in de laatste maanden van 2020 geen hardloopwedstrijden plaatsvinden. Motivatie om door te trainen zal daarmee uit een andere hoek moeten komen. Onze gast voor LoopPraat 33 heeft absoluut geen moeite om te blijven lopen.

Te gast in LoopPraat 33 is Shiva Zanoli, maar voor de meeste onder ons waarschijnlijk beter bekend als Shivaz.Life. Toen we haar aankondigde als gast werden we overspoeld met likes, comments en vragen. Heel, veel vragen. Met Shiva hebben we het  onder meer over haar runstreak en de status van haar #longtermnlchallenge, ook komen we tot rust in koud water en kijken we vooruit naar mogelijk nieuwe doelen.

Ben jij op zoek naar inspiratie om je eigen mini-avontuur te creëren, dan is dit de aflevering die je moet luisteren. Maar wees gewaarschuwd, vanwege het aantal vragen gaan we lang. Ideaal voor je volgende lange duurloop.

Shownotes:

Meer LoopPraat? Check hier alle afleveringen.


Tim Baks

Had overgewicht en relatie met de bank. Nu veel te serieuze lange-afstandsloper met grootse doelen.

1 Comment

Patrick · 17 oktober 2020 at 15:25

Ik ken Shiva via Instagram en de deelname aan haar StreakwithShiva van vorig jaar. Super enthousiaste meid en respect voor haar runstreak. Superleuke podcast, volgende keer alleen even niet meer roeren in het kopje koffie of thee tijdens de opnames 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.