LoopPraat 44 – Nienke Brinkman

Start met luisteren
LoopPraat 44 - Nienke Brinkman

Te gast in aflevering 44 is Nienke Brinkman. Voor vele waarschijnlijk een onbekende naam en dat is niet zo gek; ze is pas twee jaar geleden begonnen met hardlopen. 

Megatalent Nienke Brinkman

Nienke komt uit Leiderdorp maar woont in Zürich, Zwitserland waar ze aan het promoveren is in de geofysica. Ondanks haar beperkte ervaring loopt ze al wel de sterren van de hemel. Zo won ze dit jaar de Zermat Marathon (eerste dame, zesde overall) en finishte als tweede dame tijdens de prestigieuze Sierre-Zinal trail. Nienke komt dus aardig uit de voeten in de bergen maar heeft ook een (Olympische) ambitie voor het asfalt.

Shownotes:

Header foto: Lars Gebraad

Meer LoopPraat? Check hier alle afleveringen.

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:27:14 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 44