LoopPraat 50 – Maarten Schön & Marek Vis

Start met luisteren
LoopPraat 50 - Maarten Schön & Marek Vis

In LoopPraat aflevering 50 hebben we Maarten Schön en Marek Vis te gast, twee Nederlandse hardlopers gespecialiseerd in ultra-afstanden. Voor een honderd kilometer of zelfs honderd mijl (161 km) draaien ze hun hand niet om. Ook inspireren Maarten en Marek anderen om op avontuur te gaan en de grenzen op te zoeken en mag je ze (volgens ons) gerust de ‘Nederlandse Laz-brothers’ noemen als bedenkers of drijvende kracht achter bijzondere uitdagingen als de Duinhopper, de Marvel Slam en andere duivelse zaken. Voldoende zaken om over te praten en al die hardloopkilometers leveren ook nog eens heerlijke anekdotes op. 

Met 1:46 uur de langste aflevering die we tot op heden hebben gemaakt. Prima voor je lange duurloop op weg naar een van de vele voorjaarsmarathon of een van de afstanden van Mareks Duivelse Double Digits die op 1 februari begint.

Shownotes
De website Accept no Limits van Maarten en Marek vind je hier. Meer over Anton-Jans kijktip lees je hier.

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:50:27 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 50