LoopPraat 51 – Yoshi Groen aka Indie Runner

Start met luisteren
Indie Runner Noord Gestoord

Na ultra-aflevering 50 met Maarten Schön en Marek Vis duiken Anton-Jan en in de wereld die Yoshi Groen heet. Met een PR van 2:32 uur op de marathon is Yoshi zelf een zeer verdienstelijke hardloper, maar naast deelnemen organiseert hij onder de naam Indie Runner ook hardloopevents.

Als je weleens hebt meegedaan aan een Indie Runner event dan weet je dat het allemaal net even wat anders gaat dan een traditionele 10 km of halve marathon. Noord gestoord, Indie10k en Mokum Mile zijn slechts enkele wedstrijden die uit zijn koker komen.

In LoopPraat aflevering 51 hebben we het met Yoshi over zijn persoonlijke hardloopcarrière en -ambities maar spreken we vooral over zijn events. Want hoe is hij eigenlijk begonnen met organiseren? En waar haalt hij zijn inspiratie vandaag? Voldoende onderwerpen om een uur mee te vullen. 

Shownotes:

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Saturday, 23-Sep-23 23:10:51 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 51