LoopPraat 53 – Olivier Verhaege

Start met luisteren
LoopPraat 53 - Olivier Verhaege

Te gast in LoopPraat 53 is (ultra)loper Olivier Verhaege.

In 2009 liep Oliver zijn eerste marathon en sindsdien is de Belg verknocht aan het lopen van lange afstanden. Inmiddels heeft hij 68 marathons en 35 ultramarathons gelopen waarvan de Spartathlon er één is.

In 2016 finishte Oliver de 246 km lange tocht van Athene naar Sparta en schreef er het boek met de fraaie titel ‘Het hoofd weegt zwaarder dan de benen.’ over. Na dit mega-avontuur ging Olivier door. Zo probeerde hij in één week voor het goede doel 600 km hard te lopen en startte begin dit jaar aan Authentic 42. Enfin, voldoende stof om een LoopPraat-waardige aflevering op te nemen.

Shownotes:

Nog meer LoopPraat? Hier vind je al onze afleveringen.

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Saturday, 23-Sep-23 23:59:01 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 53