LoopPraat 58 – Tim van der Veer

Start met luisteren
LoopPraat 58 - Tim van der Veer

In 2012 schreef Tim van der Veer ‘Runner’s High’, een avontuurlijk onderzoek naar de vraag waarom wij hardlopen. Wat ons betreft een absolute must voor elke liefhebber van lopen. Tien jaar later, en vorige week kwam het uit, schreef Tim ‘Buiten bereik’. Een perfecte aanleiding om Tim uit te nodigen voor LoopPraat.

Tim, Tim en AJ hebben het in deze aflevering over waarom hardlopen zo bijzonder is, over Runner’s High, stilte, bijzondere plekken om te lopen en natuurlijk over ‘Buiten bereik’.

In ‘Buiten bereik’ deelt Tim zijn verhaal over zijn poging om de Zugspits Ultratrail van 100 kilometer te lopen. Een opdracht die hij krijgt van zijn zoon Micha. De Zugspitz Ultratrail, en de weg er naar toe, vormt het decor van een bijzonder verhaal over Tim, zijn zoon, en zijn vader.

Shownotes:

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:52:40 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 58