LoopPraat 57 – Live vanaf de Bijlmer Run 2022

Start met luisteren
LoopPraat bij de Bijlmer Run 2022

De droom van Charita Zandgrond. De event skills van IndieRunner Yoshi Groen. De energie en positiviteit van Edson Sabajo en zijn Patta Running Team. En alle mooie dingen van De Bijlmer. Gooi ze in de mix. En je hebt Bijlmer Run.

Zaterdagavond 2 juli was de eerste editie van de Bijlmer Run, en LoopPraat was erbij. Tim en AJ kropen achter de microfoon, Charita en Edson schoven aan. En daarvoor en daarna genoten we van de sfeer, zagen we heel wat voormalig Looppraat-gasten rondlopen en konden we maar één conclusie trekken; dit was meer dan geslaagd.

De opnames konden we overigens op locatie doen dankzij onze apparatuur die we door jullie Vriend van de Show-donaties konden aanschaffen. Super bedankt daarvoor! En nu snel luisteren. En lopen natuurlijk.

Shownotes:

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Saturday, 23-Sep-23 23:07:50 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 57