Onze gast voor LoopPraat-aflevering 3 liep zijn eerste trail tien jaar geleden. Sindsdien is hij niet meer weg te denken in het Nederlandse trailwereldje.
Hij bouwde in het afgelopen decennium een loop-CV op waar 99,99% van hardlopend Nederland stijl van achterover slaat. Onze gast finishte onder meer de Legends Trail in België (250 km), Tor des Géants in Italië (330 km) en Montane Spine Race in Groot-Brittannië (429 km).
Eind 2017 verkocht hij zijn succesvolle horeca-onderneming om van zijn passie zijn werk te maken en zo organiseert hij onder meer de Vuurtorentrail op Ameland en de Veluwezoom Trail Experience.

Achter de LoopPraat-microfoon in aflevering 3 trailfanaat en organisator Robin Kinsbergen.

Shownotes:

Luister LoopPraat via:


Tim Baks

Had overgewicht en relatie met de bank. Nu veel te serieuze lange-afstandsloper met grootse doelen.

1 Comment

Hedwig · 14 juni 2018 at 06:56

Erg mooi gesprek met een inspirerende gast! Bijzonder hoe hij het aangedurfd heeft zijn eigen onderneming ‘op te geven’ voor zijn loopdromen. Dit keer was Robin Kinsbergen heel goed te verstaan maar één van jullie niet zo goed. Weer heerlijk gelopen met jullie gesprek op de achtergrond. Dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de
Looppraat-nieuwsbrief

Krijg een e-mail als de volgende aflevering beschikbaar is.

No worries. We gaan je heus niet spammen. Je krijgt alleen een mailtje zodra er een nieuwe aflevering is, of als er iets nieuws te melden is.