LoopPraat 4 – Robin Kinsbergen

Start met luisteren
LoopPraat-aflevering 3: Robin Kinsbergen

Onze gast voor LoopPraat-aflevering 4 liep zijn eerste trail tien jaar geleden. Sindsdien is hij niet meer weg te denken in het Nederlandse trailwereldje.
Hij bouwde in het afgelopen decennium een loop-CV op waar 99,99% van hardlopend Nederland stijl van achterover slaat. Onze gast finishte onder meer de Legends Trail in België (250 km), Tor des Géants in Italië (330 km) en Montane Spine Race in Groot-Brittannië (429 km).
Eind 2017 verkocht hij zijn succesvolle horeca-onderneming om van zijn passie zijn werk te maken en zo organiseert hij onder meer de Vuurtorentrail op Ameland en de Veluwezoom Trail Experience.

Achter de LoopPraat-microfoon in aflevering 4 trailfanaat en organisator Robin Kinsbergen.

Shownotes:

Luister LoopPraat via:

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 01:06:19 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 4