Onze gast voor LoopPraat aflevering 4 is Annemerel de Jongh. Twaalf jaar geleden schreef ze haar eerste blogs op de voorloper van Annemerel.com. Wat begon met dagboekfragmenten en loop- en (loop)modetips is overgegaan in vlogs, blogs, actieve en populaire social media-kanalen, schrijfopdrachten voor o.a. de Metro én twee boeken over hardlopen.

Naast al haar schrijfwerk is Annemerel ook een fanatiek hardloper. De marathons van New York City, Berlijn en Boston heeft ze al gelopen. Tokio staat nog op haar lijstje. Op 16 september staat Annemerel wederom aan de start van de Berlijn Marathon. De voorbereiding zal de aankomende weken anders zijn dan normaal; ze gaat namelijk leven als een echte atleet. Wat dat allemaal inhoudt, hoor je in LoopPraat aflevering 4.

Shownotes:

Luister LoopPraat via:


Tim Baks

Had overgewicht en relatie met de bank. Nu veel te serieuze lange-afstandsloper met grootse doelen.

2 Comments

David · 21 juni 2018 at 15:51

Hi heren,

Ik luister erg graag naar jullie podcast. Het motiveert om zelf ook actief te lopen. Wel mogen jullie echt wel wat doen aan het geluid. Alles is zo gelikt geregeld, website, logistiek etc. dan is het doodzonde dat het geluid zo beroerd is. Gewoon een (paar) microfoon(s) bijkopen. Uiteindelijk is naast de content het geluid het aller belangrijkste.

Ga zo door! Ben benieuwd naar toekomstige loopverhalen!

Groet,

David

    LoopPraat · 6 juli 2018 at 19:39

    Hi David, je hebt helemaal gelijk. Daarom zijn we voor aflevering vijf en zes de studio ingedoken. Snel online! Gr. Tim

Geef een antwoord

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.