LoopPraat 5 – Annemerel de Jongh

Start met luisteren
LoopPraat S01E04 - Annemerel de Jongh

Onze gast voor LoopPraat aflevering 5 is Annemerel de Jongh. Twaalf jaar geleden schreef ze haar eerste blogs op de voorloper van Annemerel.com. Wat begon met dagboekfragmenten en loop- en (loop)modetips is overgegaan in vlogs, blogs, actieve en populaire social media-kanalen, schrijfopdrachten voor o.a. de Metro én twee boeken over hardlopen.

Naast al haar schrijfwerk is Annemerel ook een fanatiek hardloper. De marathons van New York City, Berlijn en Boston heeft ze al gelopen. Tokio staat nog op haar lijstje. Op 16 september staat Annemerel wederom aan de start van de Berlijn Marathon. De voorbereiding zal de aankomende weken anders zijn dan normaal; ze gaat namelijk leven als een echte atleet. Wat dat allemaal inhoudt, hoor je in LoopPraat aflevering 4.

Shownotes:

Luister LoopPraat via:

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:07:23 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 5