LoopPraat 6 – Jan Fokke Oosterhof

Start met luisteren
LoopPraat aflevering 5 - Jan Fokke Oosterhof

Onze gast voor LoopPraat aflevering vijf is Jan Fokke Oosterhof. Hij is avonturier, auteur, blogger, spreker en bovenal enthousiast trailrunner. In 2017 beleefde hij een ‘jaar vol mini-expedities’ en in april van dit jaar finishte hij de Marathon des Sables, een stage race van 240 kilometer door de Sahara verdeeld over zes etappes. In deze aflevering vertelt hij wat hij allemaal heeft meegemaakt én hoe hij zich er op heeft voorbereid.

Grootste take-away uit aflevering vijf? De Marathon des Sables wordt gezien als een van de zwaarste hardloopwedstrijden ter wereld. Is de wedstrijd daarom alleen maar weggelegd voor ultrabikkels? Jan Fokke vindt van niet. Iedereen die een goede marathon in de benen heeft kan volgens hem de Marathon des Sables doen.

Shownotes:

Luister LoopPraat via:

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:16:49 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 6