LoopPraat 39 – Hans Koeleman

Start met luisteren
LoopPraat 39 - Hans Koeleman

In aflevering 39 van LoopPraat is Hans Koeleman te gast. Hans heeft een geweldige carrière achter de rug op de atletiekbaan. Zo ging hij als steeple-atleet naar de Olympische spelen van Los Angeles en Seoul en pakte hij maarliefst tien Nederlandse titels. Maar zijn atletiek-carrière is niet waarom we de oud-atleet hebben uitgenodigd.

Hans is een verhalenverteller pur sang en weet dat feilloos te combineren met zijn passie en energie voor de loopsport. Zo schreef hij de hardloopboeken Het Blauwe Uur en Olympiër en is hij één van de initiatiefnemers van het nieuwe en veelbelovende hardloopmagazine Mystical Miles.

Met Hans spreken we onder meer over de totstandkoming van het magazine en wat je zoal kan lezen in de eerste editie, maar ook over de kracht van langzaam hardlopen, zijn nachtelijke loopavonturen door Schoorlse duinen en waarom je toch zo af en toe op blote voeten moet lopen.

Shownotes

Meer LoopPraat? Check hier alle andere afleveringen?

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Saturday, 23-Sep-23 23:55:55 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 39