LoopPraat 46 – Coen Cuijpers

Start met luisteren
LoopPraat 46 - Coen Cuijpers

De afgelopen twee afleveringen van LoopPraat stonden met Marc Weening en de PTL en superlooptalent Nienke Brinkman stond prestatie centraal.

Te gast in LoopPraat 46 is Coen Cuijpers die in 2019 van zijn woonplaats Gennep naar Palermo in Italië liep. 72 marathons in 112 dagen had hij er voor nodig om naar het puntje van de laars te lopen. Een waanzinnig prestatie maar op een andere manier dan die van Marc en Nienke. Want onderweg voerde Coen diverse gelukwensen uit.

Aan de hand van de tocht spreken we met Coen Cuijpers over het waarom van de actie, de hoogte- en dieptepunten en de uitdagingen die hij onderweg moest zien te verwerken. Een bijzonder avontuur vol met prachtige (en levensbedreigende) gebeurtenissen.

Shownotes: Boek ‘Hardloopreis van geluk’, Pyllars Podcast & Jan Fokke Oosterhof bij de RunForestRun podcast

Meer LoopPraat? Check hier alle afleveringen.

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 46