We trappen seizoen twee van LoopPraat af met een gastloze show. Hosts Anton-Jan Thijssen en Tim Baks blikken (rijkelijk laat) terug op 2018, maar kijken ook vooruit. Wat staat er dit jaar op de (loop)planning voor Anton-Jan en Tim? Daarnaast komen er een ratjetoe aan onderwerpen aan bod. Zo praten ze onder meer over Kilian Jornet, geven ze luistertips, bespreken ze hun favoriete gadgets en delen ze hun wensen wat betreft gasten voor het tweede seizoen.

Dit is naar alle waarschijnlijkheid een van de slechts voorbereide afleveringen ooit, maar dat maakt het er niet minder leuk op. Veel luisterplezier!

Shownotes:


Tim Baks

Had overgewicht en relatie met de bank. Nu veel te serieuze lange-afstandsloper met grootse doelen.

3 Comments

Roel · 5 februari 2019 at 10:28

Genoten van jullie minst voorbereide podcast, die zeer interessant bleef tot het einde.
Alvast de Stelling van Amsterdam wandeling opgezocht 🙂
Dank! Groeten uit BE.

Carien · 8 februari 2019 at 09:22

Tot het einde geluisterd hoor! Mijn interval in het Diemerpark werd een stuk leuker met jullie in mijn oor! Ik verheug me op alles wat gaat komen in 2019. En dank trouwens voor alle podcast tips. Ik kan weer ff verder met mijn trainingen zonder mij te vervelen! Groeten, Carien

Peter · 26 april 2019 at 11:18

Eerste keer dat ik jullie podcast luister, maar ik ben meteen fan! Leuk om te horen dat er meer mensen zijn die kijken naar Billy docu’s en UTMB (Damian Hall was de Engelsman die 5de werd) live feeds volgen. Bedankt voor de podcast suggesties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.