LoopPraat 12

Start met luisteren
LoopPraat S02E01

We trappen seizoen twee van LoopPraat af met een gastloze show. Hosts Anton-Jan Thijssen en Tim Baks blikken (rijkelijk laat) terug op 2018, maar kijken ook vooruit. Wat staat er dit jaar op de (loop)planning voor Anton-Jan en Tim? Daarnaast komen er een ratjetoe aan onderwerpen aan bod. Zo praten ze onder meer over Kilian Jornet, geven ze luistertips, bespreken ze hun favoriete gadgets en delen ze hun wensen wat betreft gasten voor het tweede seizoen.

Dit is naar alle waarschijnlijkheid een van de slechts voorbereide afleveringen ooit, maar dat maakt het er niet minder leuk op. Veel luisterplezier!

Shownotes:

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Saturday, 23-Sep-23 23:47:37 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 12