In aflevering 2 van seizoen 2 van LoopPraat schuift Sameena van der Mijden aan.

Toen we aankondigden dat Sameena onze volgende gast zou zijn, kwamen er meer vragen binnen dan ooit. En nog meer ‘zoveel respect voor haar’-berichten. Dat respect zal te maken hebben met haar bijzondere ultraprestaties van het afgelopen jaar maar zeker ook met de moeilijke periode die Sameena had toen ze slachtoffer werd van een loverboy. Na die vreselijke periode begon ze met lopen. In een hele korte tijd ging ze van “die eerste zware 200m op sneakers” naar 183km bij een 24-uurs-race in Athene. Lopen bracht Sameena eigenwaarde, rust, structuur, plezier en nog zoveel meer.

In deze aflevering hebben we haar al jullie vragen laten beantwoorden en natuurlijk ook die van ons. Veel plezier met luisteren, en knoop het motto van Sameena in je oren: 
Let never, ever anyone tell you that you can’t do something.

LoopPraat luister je onder meer via Spotify, Apple Podcast en Soundcloud.

Shownotes:


Tim Baks

Had overgewicht en relatie met de bank. Nu veel te serieuze lange-afstandsloper met grootse doelen.

2 Comments

Dennis · 27 februari 2019 at 10:00

Sameena verdiend een boek

marco · 27 maart 2019 at 08:32

Leuke podcast.

Deze is ultra is ook leuk (en minder warm dan Amsterdam) http://www.canal-aventure.com/en/ultra-norway-race. Tromsø skyrace is ook top.

Zou het leuk vinden als jullie keer wat meer over voeding zouden praten. Bijvoorbeeld met Mirjam van Reijen. http://www.miriamvanreijen.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.