LoopPraat 14 – Leslie Pangemanan

Start met luisteren
LoopPraat S02E03 Leslie Pangemanan

In deze aflevering van LoopPraat is Leslie Pangemanan te gast. In zijn overvolle agenda wist Leslie een uur vrij te maken om met ons te praten over de dingen waarmee hij zo druk is. Naast een gezin en zijn werk als eigenaar van / trainer bij een sportschool in Amsterdam Buitenveldert is het deze periode extra druk voor Leslie rondom de stichting Run4Schools. Namens die stichting, die Leslie in 2004 oprichtte, loopt hij in het paasweekend de befaamde Two Oceans Marathon in Zuid-Afrika.

We hebben het met Leslie Pangemanan over dat bijzondere evenement, over de stichting Run4Schools en over waarom het zo ontzettend belangrijk is dat kinderen kunnen sporten. 

Genoeg gelezen, luisteren! Oh ja, normaal zeggen we op het einde van dit stukje tekst én op het einde van elke aflevering “blijf luisteren, en blijf lopen”. Maar dit keer willen we die graag aanvullen met “blijf geven”. 

Kijk hier voor all LoopPraat afleveringen.

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:08:13 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 14