LoopPraat 11 – Annemerel de Jongh (Trainen als een Topatleet)

Start met luisteren
Annemerel de Jongh

Eerder dit jaar, in aflevering 4, was Annemerel de Jongh te gast bij LoopPraat.

We hadden het met Annemerel over haar nieuwste project; hoe ze zichzelf in 16 weken ging klaarstomen voor een mooie tijd op de marathon. Dat ging ze doen met een team van experts om haar heen en twee deadlines: een heel dik PR lopen bij Berlijn Marathon én dezelfde dag nog haar laatste hoofdstuk schrijven voor het boek over dit mooie project: Trainen als een Topatleet. Op het einde van de LoopPraat-aflevering spraken we af dat ze na haar marathon en bij het uitkomen van het boek nog een keer langs zou komen. En zo geschiedde. Het werd echter iets later dan gepland. Want kort voor Berlijn Marathon raakte Annemerel geblesseerd en moest ze allebei haar deadlines doorschuiven…

In aflevering 11 van LoopPraat praten we met Annemerel over haar laatste weken van ‘Trainen als een Topatleet’, over haar blessure en over haar boek. Ook Annemerels trainer Arthur, inmiddels ook haar vriend, schuift aan in de studio.

Je luistert Looppraat-aflevering 10 onder meer via SpotifyApple Podcasts en Soundcloud.

Volg Annemerel op Instagram en YouTube. Haar boek ‘Trainen als een Topatleet’ koop je onder meer via bol.com.

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Saturday, 23-Sep-23 23:20:34 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 11