Eerder dit jaar, in aflevering 4, was Annemerel de Jongh te gast bij LoopPraat.

We hadden het met Annemerel over haar nieuwste project; hoe ze zichzelf in 16 weken ging klaarstomen voor een mooie tijd op de marathon. Dat ging ze doen met een team van experts om haar heen en twee deadlines: een heel dik PR lopen bij Berlijn Marathon én dezelfde dag nog haar laatste hoofdstuk schrijven voor het boek over dit mooie project: Trainen als een Topatleet. Op het einde van de LoopPraat-aflevering spraken we af dat ze na haar marathon en bij het uitkomen van het boek nog een keer langs zou komen. En zo geschiedde. Het werd echter iets later dan gepland. Want kort voor Berlijn Marathon raakte Annemerel geblesseerd en moest ze allebei haar deadlines doorschuiven…

In aflevering 10 van LoopPraat praten we met Annemerel over haar laatste weken van ‘Trainen als een Topatleet’, over haar blessure en over haar boek. Ook Annemerels trainer Arthur, inmiddels ook haar vriend, schuift aan in de studio.

Je luistert Looppraat-aflevering 10 onder meer via SpotifyApple Podcasts en Soundcloud.

Volg Annemerel op Instagram en YouTube. Haar boek ‘Trainen als een Topatleet’ koop je onder meer via bol.com.


Tim Baks

Had overgewicht en relatie met de bank. Nu veel te serieuze lange-afstandsloper met grootse doelen.

1 Comment

Saskia · 19 februari 2019 at 12:44

Hoi Tim en Anton-Jan,

Recent jullie podcast ontdekt. Ontzettend leuk zeg. Lekker luisteren naar ouwehoeren over hardlopen terwijl je aan het lopen bent. Heel fijn. Annemerel’s vlog heb ik via jullie eerste uitzending met haar ontdekt en ik ben meteen verslaafd geraakt. In haar laatste aflevering met jullie (die ik pas recent geluisterd heb) spreekt ze over een yogalesje dat ze doet van 20 min. Ik ben dus nu op zoek naar de wereldberoemde shownotes om te achterhalen welk lesje dit is, maar kan deze nergens vinden (ik luister via de app Overcast). Misschien een idee om de shownotes ook op de website te zetten bij de afleveringen? Heel veel succes met de komende uitzendingen. Ik kijk er naar uit.

Groetjes, Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.