LoopPraat 16 – Saraï Pannekoek

Start met luisteren
LoopPraat S02E05 - Saraï Pannekoek

Na een succesvolle semi-comback (hier) zijn we terug in de studio. In deze 16e aflevering neemt sportdiëtist, wetenschapper en auteur Saraï Pannekoek plaats achter de LoopPraat-microfoon.

Anton-Jan en ik wilde Saraï al enige tijd geleden in de uitzending hebben, maar vanwege omstandigheden ging dat toen niet door. En misschien maar goed ook, want er zijn in de tussentijd meerdere dingen gebeurt die perfect zijn voor LoopPraat. Denk bijvoorbeeld aan de Netflix-docu Game Changers, waar Saraï als sportdiëtist gespecialiseerd in plantaardig eten natuurlijk meer context aan kan geven. En de fysieke en mentale misbruik van de Amerikaanse toploopster Mary Cain door Alberto Salazar gedurende haar tijd bij het nu opgedoekte Nike Oregon Project trainingsgroep. Maar we trappen LoopPraat-aflevering 5 af met advies van Saraï voor Anton-Jan om zijn neerwaartse spiraal te doorbreken.

En wat betreft vochtinname: 40 ml / kg lichaamsgewicht.

Looppraat 16 – Shownotes

Luister LoopPraat-aflevering 5 met Saraï Pannekoek via onderstaande player of jouw favoriete podcast-app zoals Spotify of Apple Podcasts.

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 00:36:46 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 16