LoopPraat 42 – Live met Michiel Panhuysen

Start met luisteren
LoopPraat 42 - Live met Michiel Panhuysen

LoopPraat-aflevering 21 was de laatste aflevering die Anton-Jan en ik samen in de studio opnamen voordat de Coronapandemie de regie over ons leven overnam. 13 maanden (en 20 afleveringen) later nemen we weer een aflevering samen offline op. Niet in de studio, wel op zondagochtend in de bijbelbelt. 

Op uitnodiging van Cairns Trails & Adventures (organisatie achter de Veluwezoom Trail & Vuurtorentrail) waren we te gast bij een speciale boekpresentatie van ‘In de ban van de Barkley’ van Michiel Panhuysen. Onder toeziend oog van een select groepje (trail)vrienden mochten Anton-Jan en ik de auteur nogmaals interviewen.

Dit is het tweede interview dat we hebben gedaan met Michiel Panhuysen. In maart van dit jaar spraken we hem al uitgebreid over de Barkley Marathons en zijn boek. Maar wat is er allemaal gebeurd sinds zijn boek is uitgekomen? En wat vindt Michiel nou leuker: klimmen of ultralopen? Je hoort het in LoopPraat 42 live vanuit het Ultra Run ontmoetingscentrum in Wekerom. 

Onze dank gaat uit naar Wouter Monden die het technische deel verzorgde van de opname. Wouter is zelf fervent ultraloper en was al eens te gast bij LoopPraat.

Meer luisteren? Check hier alle LoopPraat-afleveringen.

Auteur
Tim Baks

Was professioneel bankhanger én fast-food connaisseur totdat hij ging hardlopen. Loopt nu graag vaak en ver. Finsher van diverse nationale en internationale (ultra) marathons. Als gecertificeerd hardlooptrainer begeleidt hij beginnende en gevorderde hardlopers op weg naar hun hardloopdoel.

Luister ook naar deze afleveringen

Instagram @looppraat

Error validating access token: Session has expired on Tuesday, 01-Aug-23 00:51:53 PDT. The current time is Saturday, 23-Sep-23 23:15:14 PDT.

Word vriend van LoopPraat

Nieuwsbrief

LoopPraat PodcastAflevering 42